Φωτεινό Μαύρο

ταινίες με αντιθέσεις

Ενισχύστε μας

Φωτεινό Μαύρο

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και χρειάζεται στήριξή για να συνεχίσουμε. Οι ταινίες του Φωτεινού Μαύρου δεν λαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις ούτε έχουν ενταχθεί σε οικονομικά πακέτα. Γίνονται από ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο με έξοδα δικά τους.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εξέλιξη μιας ταινίας και τους συντελεστές της, σε αυτή εδώ την σελίδα αναρτούμε ότι καινούργιο δημιουργούμε! Περιηγήσου στη σελίδα μας και γράψε μας τη γνώμη σου.  Θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας. Ακόμα μπορείς να γίνεις συνδρομητής στην επίσημη σελίδα μας στο youtube και να δεις τα βίντεο που έχουμε ανεβάσει εκεί.

Αν σου αρέσει η δουλειά μας μπορείς και εσύ να συμμετάσχει στην δημιουργία. Πως; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μας στηρίξεις.

  • Κέρασε μας έναν καφέ! Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ko-Fi και στήριξε μας μέσα από αυτό. Μπες στην σελίδα https://ko-fi.com/foteinomavro και στήριξε μας. Με το κόστος ενός απλού καφέ βάζεις το λιθαράκι σου να χτιστεί μια ακόμη η ταινία.
  • Αγόρασε κάτι από την σελίδα μας www.fmavro.gr/shop. Τα έσοδα από τη σελίδα για το 2021 πηγαίνουν στην ανάπτυξη της νέας μας ταινίας Κλουβί.
  • Δεν αντέχεις να μας στηρίξεις οικονομικά; Δεν πειράζει! Μοιράσου την επίσημη σελίδα και τα βίντεο στο youtube με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να μας γνωρίσουν.

Κάθε ενίσχυση είναι αναγκαία και σε ευχαριστούμε.

γυρίσματα